Stațiunea Rânca, una dintre cele mai căutate destinații pentru vacanța intersemestrială

1 februarie 2019, 09:26

Din păcate, pentru cei care vor să se bucure de zăpadă îi relaxare la Rânca, dar sau hotărât abia acum, stațiunea este arhiplină.

În cele 700 de cabane nu mai este niciun loc disponibil, iar cabanierii au fost nevoiți chiar să refuze clienți. În această minivacanță de o săptămână sunt așteptați aproximativ 15.000 de turiști și unii dintre ei au sosit deja, pentru a profita cât mai mult de vremea bună de schiat.

Sunt funcționale patru pârtii de schi, dintre care una pentru copii, dar sunt și pârtii pentru săniuș. Dacă în urmă cu o săptămână, viscolul a creat probleme, iar drumul spre stațiune a fost închis, acum se circulă bine și se mai lucrează doar la câteva alei de acces către cabane.

Proprietarii de pensiuni speră să își recupereze în aceste zile pierderile provocate de vremea rea care i-a împiedicat pe turiști să ajungă la cabane.

În ultimii ani, stațiunea Rânca a devenit din ce în ce mai căutată li datorită prețurilor mai mici, comparativ cu alte stațiuni. O cameră dublă se poate închiria cu prețuri între 160 și 200 lei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite