Sprijin pentru a regăsi bucuria vieţii. Consiliere spirituală și sfaturi de la învingători pentru bolnavii de cancer

Să crezi în vindecare, să ai răbdare, să iubeşti, să ierţi şi să te bucuri de fiecare clipă. Sunt sfaturi ale celor care au învins cancerul pentru cei care încă luptă. Oameni pe care suferinţa i-a întărit au format, la o clinică din Bucureşti, un grup de suport pentru cei care abia află cruntul diagnostic. Speră să se extindă şi la noi îngrijirea spirituală, ca în ţările avansate.

31 Martie 2018, 20:48 |
Grup de suport pentru a regăsi bucuria vieții
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Cancerul de sân, depistat acum trei ani după o autopalpare, i-a deschis Theodorăi calea spre o nouă viaţă. Mamă, soţie şi specialist în comunicare, Theo a avut în jur oameni care au întărit-o când se trata şi lupta cu spaima şi disperarea. A primit sprijin psihologic şi spiritual şi a învăţat să se bucure mai mult de viaţă.

Alături de Anca Teodorescu, o jurnalistă care a învins cancerul, Theo a scris o revistă gratuită de dat curaj pacientelor care caută răspunsuri. Speră să-i ajute şi pe cei care vor veni la grupul de suport care se va întruni săptămânal la o clinică oncologică în Capitală.

Şi exemplul celorlalţi dă speranţă.

Ileana Stănculeasa le oferă pacienţilor consiliere spirituală profesionistă, o noutate pentru România. A scris şi o carte despre terapia spirituală în bolile grave. În multe spitale din ţările avansate, este tratată şi suferinţa spirituală.

Un studiu american pe 32.000 de bolnavi a arătat că aceia care au credinţe puternice, se roagă, meditează, sunt aproape de natură şi de oameni reacționează mai bine la tratament.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 8°C 6°C
IASI 3°C -1°C
CLUJ 2°C 3°C
CONSTANTA 14°C 7°C
CRAIOVA 5°C 7°C
BRASOV 5°C 3°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI