Sportivii au voie în bazine acoperite sau în aer liber. Competițiile, după 1 iunie, fără spectatori

Sportivii au voie în bazine acoperite sau în aer liber
Sportivii au voie în bazine acoperite sau în aer liber
28 mai 2020, 21:23

Potrivit hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU), din data de 1 iunie se permite organizarea și desfăşurarea competițiilor sportive în aer liber, fără spectatori, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară.

Tot din 1 iunie se va permite organizarea și desfășurarea în bazine acoperite sau aflate în aer liber, a activităților de pregătire fizică a sportivilor profesioniști și a competițiilor sportive, fără participarea spectatorilor, de asemenea, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară.

Desfășurarea, de către sportivii profesioniști, a activităților de pregătire fizică în spații închise, este permisă, dar cu respectarea regulilor de distanțare între participanți

„Să se asigure minim 7 mp/persoană și cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului şi sportului”, se arată în hotărârea CNSU.

Potrivit documentului citat, măsurile nu se aplică activităților de pregătire și competițiilor sportive din domeniul sporturilor de contact.

Sursa: Mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite