Sport și sănătate, la un pas de cimitir. Primăria Făgăraș a cheltuit 15.000 de euro pentru un spațiu dedicat, în special, vârstnicilor. Singura priveliște sunt crucile

Un spațiu în care pensionarii ar trebui să facă mișcare a fost construit de primărie, la Făgăraș, chiar gard în gard cu cimitirul.

09 August 2022, 20:10 (actualizat 09 August 2022, 20:45) Știrile TVR |
Loc de joacă lângă cimitir

În proiectul „Spațiu de mobilitate pentru seniori” se arătă că „cetățenii se pot bucura de această zonă de mobilitate și relaxare îmbunătățindu-și sănătatea fizică și mentală cu ajutorul aparatelor de fitness pentru exterior”.

Asta pe hârtie. În realitate, potrivit Monitorului de Făgăraș, spațiul este chiar lângă cimitir, de care este despărțit de un gard de plasă. Astfel, dacă cineva vrea să se odihnească pe bancă singura priveliște sunt crucile.

Pe lângă aceasta, lucrarea pare neterminată, fiind înconjurată de nisip, moloz și alte resturi de la construcție.

O altă problemă este faptul că și copiii sunt atrași de acest loc unde ei vin ca să se joace. Lângă spațiul dedicat vârstnicilor, autoritățile locale au montat și tobogane și leagăne, iar locurile de joacă pentru micuți au aceeași priveliște sumbră ca locul de relaxare pentru bătrâni.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 3°C 4°C
IASI 2°C 1°C
CLUJ 2°C 2°C
CONSTANTA 3°C 4°C
CRAIOVA 5°C 4°C
BRASOV 2°C 4°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI