Spitalul Royal Bournemouth din Marea Britanie a „botezat” câteva săli cu nume din Harry Potter. Reacția scriitoarei J.K. Rowling

Spitalul Royal Bournemouth din Marea Britanie a denumit câteva săli cu nume din Harry Potter
Spitalul Royal Bournemouth din Marea Britanie a denumit câteva săli cu nume din Harry Potter
15 aprilie 2020, 10:04

În plină pandemie de coronavirus, câţiva angajaţi ai instituţiei sanitare au ales pentru echipele desemnate să se ocupe de cazurile de COVID-19 şi pentru sălile de şedinţe ale personalului numele celor patru case de elevi de la Hogwarts, Şcoala de Magie şi Vrăjitorie: Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff şi Ravensclaw. Conducerea spitalului a fost şi ea de acord, mai ales că rezidenţii au crescut cu romanele care s-au vândut în peste 500 de milioane de exemplare în lumea întreagă.

Angajaţii sanitari au nevoie de orice încurajare pe măsură ce criza medicală se adânceşte în Marea Britanie. Şi nu mică le-a fost mirarea când J.K. Rowling însăşi le-a trimis un mesaj pe Twitter şi s-a declarat încântată de ideea lor.

Purtătorul de cuvânt al spitalului a declarat pentru presă: “În această perioadă de o dificultate fără precedent, este minunat să vedem că personalul nostru îşi foloseşte creativitatea pentru a le transmite informaţiile vitale celor din echipele medicale într-un mod care să le ridice tuturor moralul.”

Autor: Ana-Maria Pleşcan

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă