Spectatorul care și-a dat jos pantalonii pe scenă, la Eurovision, a fost reținut

Incident la Eurovision
Incident la Eurovision
14 mai 2017, 17:22

Vitalii Sediuk, bărbatul care a urcat pe scena concursului Eurovision şi şi-a dat pantalonii jos în timpul recitalului susţinut de Jamala, a fost reținut pentru 72 de ore. Anunțul a fost făcut de ministrul de interne al Ucrainei.

Un spectator înfășurat în steagul Australiei a urcat pe scenă, a dansat în jurul cântăreței și, la un moment dat, și-a dat pur și simplu pantalonii jos. Interpreta și-a continuat piesa fără ca spectacolul să fie întrerupt.

Forțele de ordine au intervenit în câteva secunde și l-au îndepărtat de pe scenă. Gestul lui a fost însă surprins integral de camerele de televiziune, milioane de oameni l-au văzut, şi a fost intens distribuit pe reţelele de socializare.

Bărbatul ar putea primi de la amendă până la cinci ani de închisoare pentru huliganism.

Nu a fost prima astfel de glumă făcută de Vitalii Sediuk, amintește Reuters. L-a lovit pe actorul Brad Pitt peste faţă, în Los Angeles în timp ce acesta acorda autografe. A intrat pe covorul roşu, la Festivalul de Film de la Cannes şi s-a strecurat sub rochia actriţei America Ferrera. Vitalii Sediuk l-a îmbrăţişat pe actorul Leonardo DiCaprio la Festivalul de Film din Santa Barbara și a fost pălmuit de actorul Will Smith, după ce l-a sărutat la o premieră din Moscova.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite