Spectacol tridimensional pe faţada Palatului Parlamentului, în cadrul evenimentelor dedicate împlinirii a 559 de ani de la atestarea documentară a Bucureștiului

23 septembrie 2018, 14:38

Olandezii i-au impresionat aseară pe membrii juriului cu povestea spusă prin intermediul proiecţiilor tridimensionale. Astfel, au plecat acasă cu trofeul celei de a cincea ediții a concursului de videomapping.

Şi echipa României a fost câștigătoare. Publicul a votat povestea concepută de români numită „Azi – Copilul Timpului”.

Cele 10 echipe finaliste au prezentat câte o proiecție de trei minute în care au folosit culorile steagului național, evenimente și figuri marcante din istoria României.

Spectacolul de aseară nu a fost lipsit de incidente. În pauzele dintre clipurile rulate pe faţada Casei Poporului a apărut un mesaj anti-PSD, proiectat cu un laser. Înainte de eveniment, Primăria Capitalei a anunţat că le va face plângere penală celor care instigă în timpul festivalului.

Tot aseară, publicul a avut parte şi de muzică de calitate. Pe scena din Piaţa Constituţiei au urcat românii de la The Mono Jacks şi britanicii de la HURTS. Ei au cântat în fața a peste 60 de mii de oameni.

În această seară, evenimentele dedicate împlinirii celor 559 de ani de la atestarea documentară a Bucureștiului se vor încheia cu un concert susținut de celebrul Rod Stewart.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite