Spectacol erotic într-un club din Vaslui, în prezenţa unor minori. Momentele au depăşit limitele oricărei decenţe

8 martie 2017, 16:16

A fost o seară care a strâns sute de tineri şi tinere în clubul vasluian, la petrecerea dedicată Zilei Femeii.

Momentul mult-aşteptat a fost un spectacol erotic, oferit de o trupă profesionistă de stripperi. Ca să interacţioneze mai bine cu audienţa, au invitat tinere pe scenă. În aceste imagini se vede cum unul din stripperi se dezbracă de tot de inhibiţii şi lasă ca spectacolul să depăşească limitele oricărei decenţe. Nimeni din partea clubului nu intervine pentru a-l opri.

Unul dintre clienţi a filmat întreaga scena şi a făcut-o publica, menţionând ca scena s-a petrecut sub privirile mai multor minori.

Administratorii clubului au declarat, pentru ziarul local „Vremea Noua”, că regretă incidentul şi că striperul a exagerat, şi că fotograful, care a postat fotografii de la eveniment pe pagina de socializare a clubului, a fost concediat.

În plus, vor avea grijă ca de acum înainte să accepte accesul în club doar persoanelor majore. Legea însă spune că este tras la răspundere atât localul care permite accesul neîngrădit al minorilor, mai ales la scene de acest fel, cât şi minorii de la 14 ani în sus.

Practic, dacă aceştia nu sunt însoţiţi de părinţi, pot fi sancţionaţi contravenţional.

Mai trebuie menţionat, că în acelaşi local, în februarie, o tânără a fost snopită în bătaie de un interlop şi niciun bodyguard nu a intervenit. Fata a ajuns la spital cu traumatism craniofacial.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite