Spaniolii vor cozonac românesc. La patiseriile românești din Madrid comandă din ce în ce mai mulți spanioli

20 decembrie 2018, 22:57

Toate magazinele românești din regiunea Madrid fac vânzări mari în aceste zile, în care cel mai căutat produs este cozonacul.

În laboratoarele de patiserie românești din Madrid, cuptoarele funcționează la maxim ca să facă față comenzilor de cozonaci pentru aceste sărbători.

Crăciunul este special mai ales atunci când îl petreci departe de casă și românii din Spania se străduiesc în fiecare an să păstreze tradiția.

Valentina Țăruș are un laborator de produse românești în orașul Torrejon de Ardoz, unde românii sunt principalii clienți. Se laudă cu un cozonac apreciat pentru gustul și ingredientele naturale, pe care le combină potrivit unei rețete autentice.

Gustul natural al prăjiturilor românești este apreciat tot mai mult și de spaniolii care au ocazia să încerce covrigii, cozonacii sau plăcintele cu brânză.

Spaniolii sunt atrași de faptul că produsele românești de patiserie sunt foarte proaspete și au un gust deosebit de cele tradiționale.

Cei mai buni ambasadori ai produselor românești sunt cei 200 de mii de compatrioți care trăiesc în regiunea Madrid.

După 5 ani de la inaugurare, patiseria Valentinei are deja o clientelă fidelă în rândul spaniolilor din oraș.

Zeci de magazine românești s-au aprovizionat pentru zilele de Crăciun, ca să le ofere clienților tot ce au nevoie pentru sărbători, de la cozonac până la brânză telemea, varză murată sau costiță afumată.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite