Spania: Cofetăriile canine nu duc lipsă de clienţi. Spaniolii cheltuiesc, anual, pentru prietenii necuvâtători în jur de 1.500 de euro

5 iulie 2020, 14:49

Giorgio este cel mai fidel client al cofetăriei canine. Vine aproape zilnic, nu doar pentru prăjituri ci și pentru întâlnirea cu prietenii săi.

Noa a avut probleme digestive de când era pui. Nu tolera biscuiții speciali pentru căței așa că stăpânii au căutat un loc de unde să-i poată lua așa-numitele recompense din ingrediente naturale, fără conservanți. Așa au descoperit cofetăria canină.

Deși arată ca niște prăjituri adevărate, în realitate brioșele, gogoșile și biscuiții nu sunt dulci. Sunt pe bază de legume, fructe, brânzeturi și coloranții folosiți sunt de asemenea naturali.

Deși multe alte localuri din Spania au dat faliment în perioada carantinei, cofetăria canină nu a dus lipsa de clienți.

În Spania, câinii sunt nedespărțiți de stăpânii lor. Îi însoțesc la terasă, la cumpărături sau când fac mișcare în aer liber. Parcurile de socializare canină arată la fel că cele pentru copii: au locuri de joacă și echipamente care să le dezvolte abilitățile. Bugetul anual pentru un animal de companie în Spania este în jur de 1.500 de euro.

 

 

Un material realizat de Oana Dobrescu

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă