Soțul senatoarei Diana Șoșoacă, sub control judiciar pentru ultraj. Acesta ar fi lovit un polițist și l-ar fi mușcat de mână pe un jurnalist italian

13 decembrie 2021, 14:08

Vineri după amiaza după ce senatoarea Diana Șoșoacă a început interviul cu echipe de televiziune din Italia, de la RAI, au apărut unele neînțelegeri iar jurnaliștii străini ar fi chemat poliția. Senatoarea susține însă că ea a chemat oamenii legii pentru a-i da afară pe ziariști. Cert este că după sosirea echipajului a izbucnit un scandal iar soțul senatoarei ar fi lovit un polițist și l-ar fi mușcat de mână pe unul din jurnaliștii italieni.

Călin Radu, procuror la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1: „În momentul în care organele de poliție au ajuns la imobil, inculpatul a agresat unul dintre agenții de poliție, respectiv l-a împins, izbindu-l de perete, i-a pus o mână în gât, după care l-a tras de uniforma de poliție, cauzându-i suferințe fizice”.

Soțul senatoarei a fost audiat la parchet și a fost plasat sub control judiciar pentru ultraj.

Un al doilea dosar penal a fost înaintat parchetului general și o vizează pe Diana Șoșoacă. Senatoarea susține însă că ea a formulat plângere împotrivă echipei de televiziune din Italia dar și a polițiștilor.

Procurorii Parchetului General trebuie să facă lumină și să constate dacă senatoarea are vreo responsabilitate în incident sau, dimpotrivă, a fost victimă, așa cum susține.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite