VIDEO Sorin Oprescu rămâne în arest pentru cel puțin 10 zile, a decis Curtea de Apel din Atena. El se află la penitenciarul Korydallos, unul de maximă siguranță

Sorin Oprescu
Sorin Oprescu
20 mai 2022, 08:35

UPDATE Sorin Oprescu mai rămâne cel puțin 10 zile în arest, până se judecă apelul lui la decizia de azi a instanței, a transmis Alexandru Costache, pentru Telejurnal. Apoi, în termen de 40 de zile, Curtea de Apel din Atena trebuie să decidă cu privire la cererea de extrădare în România formulată de autoritățile judiciare de la București. Sorin Oprescu a fost capturat marți seara, în cartierul Glyfada din sudul Atenei, se afla acolo pe o proprietate foarte mare. Jurnaliștii din Grecia spun că Sorin Oprescu a obținut acolo un cod de înregistrare fiscală, practic și-a deschis o firmă, el avea planuri de a rămâne în Grecia. El se află acum la penitenciarul Korydallos din Atena, unul de maximă siguranță.

UPDATE Sorin Oprescu va rămâne în arestul din Atena, a decis astăzi instanța din Grecia. Fostul primar al Capitalei făcuse cerere pentru plasare în arest la domiciliu, care a fost respinsă de Curtea de Apel din Grecia.

Citește și: Casa lui Sorin Oprescu, situată în Glyfada, o zonă de lux din suburbiile Atenei

Sorin Oprescu a fost condamnat definitiv la 10 ani și 8 luni de închisoare pentru fapte de corupție și dat în urmărire de către Poliția Română după ce a fugit din România.

El a fost prins marți la Atena și se află în custodia autorităților elene.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite