Sorin Grindeanu caută sprijinul filialei locale. Premierul a discutat cu membrii organizației PSD Timiș

17 iunie 2017, 14:05

Sorin Grindeanu a mers acasă la Timişoara pentru a se asigura că are sprijin la guvern, la Bucureşti. A găsit o mulţime de admiratori şi a aflat că se poate baza pe ei.

Gâtuit de emoţie, premierul Sorin Grindeanu a făcut cu greu faţă valului de simpatizanţi. S-a arătat emoţionat şi hotărât să îl înfrunte pe mai departe pe Liviu Dragnea. Oamenii au scandat „Grindeanu-n PSD” şi „Jos Dragnea”!

Iar premierul le-a cerut acestora să se organizeze astfel încât să asigure democraţia în partid. Le-a mulţumit celor care îi sunt alături şi le-a dat asigurări că sunt de partea bună a istoriei.

Sorin Grindeanu le-a explicat susţinătorilor ce i-a cerut lui Liviu Dragnea: să-şi asume împreună răspunderea, să organizeze congres şi să garanteze că PSD nu va pierde guvernarea.

Sorin Grindeanu: „Am vrut să vad dacă în Timișoara, în PSD, mai sunt oameni cărora să nu le fie frică. Și ați văzut cu toții reacția oamenilor din Timișoara, din Caraș. Am mai vrut să transmit o dată ceea ce i-am transmis și până acum lui Liviu Dragnea, să realizeze în ce situație a pus acest partid și să-și asume, să fie bărbat politic, să vină în fața congresului și să hotărască congresul linia pe care merge partidul„.

În Timiş, PSD are 4 deputaţi şi 2 senatori, care şi-au exprimat deja sprijinul pentru Sorin Grindeanu.

La şedinţa de la organizaţia Timiş au participat şi consilieri locali şi judeţeni dar şi membri ai conducerii judeţene ai PSD.

Moţiunea de cenzură a coaliției PSD-ALDE va fi citită în Parlament duminică după-amiază, şi nu luni, aşa cum era programat iniţial. Moţiunea va fi votată miercuri în plenul Parlamentului.

Luni expiră ultimatumul pe care Sorin Grindeanu i l-a dat lui Liviu Dragnea pentru a demisiona şi a-şi asuma împreună eşecul guvernării.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite