Sorin Cîmpeanu: Fiecare ISJ are aproximativ jumătate din numărul total de teste necesare pentru ziua de luni, 13 decembrie

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, afirmă că repartizarea testelor pentru depistarea virusului SARS-CoV-2 este uniformă şi fiecare inspectorat şcolar judeţean, inclusiv Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, are aproximativ jumătate din numărul total de teste necesare pentru ziua de luni, 13 decembrie.

09 Decembrie 2021, 14:47 (actualizat 09 Decembrie 2021, 14:54) Știrile TVR |
Ministrul Sorin Cîmpeanu

"Ministerul Educaţiei nu este interesat în niciun fel de aspecte relative la firme furnizoare de teste/materiale medicale sau alte aspecte ce ţin de organizarea licitaţiei de către ONAC şi nici de aspecte ce ţin de încheierea/executarea contractelor semnate între IGSU şi furnizori. Ca ministru al Educaţiei mă interesează ca procesul de învăţământ să se desfăşoare cu respectarea condiţiilor de siguranţă sanitară stabilite în Hotărârile CNSU şi în Ordinul comun Educaţie-Sănătate", a declarat, joi, Cîmpeanu.

El a precizat că, în calitate de autoritate care gestionează sistemul de educaţie, a iniţiat toate demersurile legale conform atribuţiilor. "Ne-am adresat oficial IGSU şi aşteptăm răspunsul", a adăugat ministrul.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 1°C 4°C
IASI 2°C 4°C
CLUJ 2°C 2°C
CONSTANTA 3°C 4°C
CRAIOVA 2°C 8°C
BRASOV -1°C 1°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI