Sorana Cîrstea s-a întors în țară după succesele din SUA și se pregătește pentru sezonul de zgură. La ce turnee va participa

3 aprilie 2023, 15:54

Sorana Cîrstea a avut un parcurs excelent la cele două turnee Masters din Statele Unite, Indian Wells și mai ales, Miami, unde a ajuns până în semifinale.

După ce pierdut în două seturi strânse, Sorana nu uită înfrângerea cu Petra Kvitova din penultimul act: „Am muncit extrem de mult ca să fiu aici, mă bucur că și rezultatele sunt pe măsura muncii. A fost o lună foarte frumoasă, plină de un tenis de calitate. Am un gust legat de semifinală, pentru că simțeam că pot mai mult.”

Înfrângerea în fața Petrei Kvitova venea după ce în sfertturi Sorana reușise o victorie uriașă în minimum de seturi în fața numărul 2 mondial și campioana de anul acesta de la Australian Open, belarusa Arina Sabalenka.

Sfertfinalistă la Indian Wells, Cîrstea nu pierduse niciun set la Miami Open până în semifinală, eliminându-le pe rând pe Fernanda Contreras Gomez (Mexic), Caroline Garcia (Franţa, numărul 4  mondial), Karolina Muchova (Cehia), Marketa Vondrousova (Cehia) şi Arina Sabalenka (Belarus, numărul 2 mondial).

După parcursul excelent din turneele desfășurate pe hard, urmează sezonul european de zgură.

Mă voi odihni câteva zile, apoi voi începe pregătirea fizica pentru sezonul de zgură. Voi începe antrenamentele aici la București apoi mă voi duce  la Monaco pentru antrenament, acolo are baza Thomas (Thomas Johansson, antrenorul suedez al Soranei, fost jucător de tenis, n.red). Iar programul de turnee este unul clasic – Madrid, Roma, Rolland Garros„, a declarat Sorana la sosirea în țară din Statele Unite.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite