Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi la Indian Wells, după ce a învins-o pe Monica Niculescu. Mihaela Buzărnescu a fost eliminată

9 martie 2018, 18:19

Sorana Cîrstea, 27 de ani, numărul 35 WTA, şi Monica Niculescu, 30 de ani, locul 71 mondial, s-au întâlnit joi în California,  în primul tur al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells.

Sorana a început mai bine şi s-a distanţat repede în primul set, pe care şi l-a adjudecat cu 6-2 în 35 de minute.

În setul al doilea, diferenţa a fost şi mai clară, până la 5-0, şi 40-15, când Monica a salvat două mingi de meci şi a revenit incredibil, reuşind trei game-uri succesive. Dar Sorana Cârstea s-a impus în cele din urmă cu 6-2, 6-3 în aproape 80 de minute de joc, şi o va întâlni în turul al doilea pe Venus Williams.

Și Mihaela Buzărnescu a ratat calificarea în turul secund la Indian Wells. Românca a început bine confruntarea cu Jennifer Brady și, cu trei breakuri reușite, a câștigat primul set cu 6-3. Revanșa americancei a venit în al doilea act. La 4-4, Buzărnescu a cedat serviciul, și Brady a închis setul cu 6-4. Decisivul nu a avut istoric. Americanca s-a distanțat la 3-1, și, cu încă un break, s-a impus cu 6-2.

Nici Marius Copil nu s-a descurcat mai bine, pe tabloul masculin. Românul a pierdut în trei seturi în fața canadianului Polansky

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite