Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al treilea la U.S Open, unde o întâlnește pe Taylor Townsend, jucătoare care a eliminat-o pe Simona Halep

30 august 2019, 17:45

Sorana a învins-o pe Aliona Bolșova Zadoinov, o jucătoare originară din Republica Moldova, dar care reprezintă Spania. Românca a câștigat a în trei seturi 3-6, 6-4, 6-2, după două ore și 15 minute de joc.

Sorana a condus cu 3-1 în primul set, dar apoi a pierdut cinci ghemuri la rând (3-6). În actul secund, jocul a fost echilibrat, cu cinci break-uri consecutive, ultimul al româncei, care a încheiat cu 6-4, la a treia minge de set. În setul al treilea, Cîrstea a condus cu 2-0, 3-1, s-a desprins la 5-2 şi a încheiat fără probleme, cu 6-2.

(w500) Sorana Cî

Cel mai tensionat moment al partidei a fost la finalul primului set, când Sorana s-a simţit nedreptăţită şi a cerut intervenţia supervizorului, după ce arbitra a decis să nu se rejoace un punct în care îi căzuse şapca pe teren.

Cîrstea a rămas singura româncă pe tabloul de simplu, după ce și Ana Bogdan a cedat în două seturi la Petra Martic, iar Simona Halep a fost eliminată surprinzător de americanca de pe locul 116 Taylor Townsend. Dacă Simona câștiga, o întâlnea în turul trei chiar pe Sorana.

Singurul român prezent pe tabloul masculin, Marius Copil, a cedat în trei seturi în fața francezului Gael Monfils.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite