SONDAJ Şcoala în pandemie, în dezbatere la „Referendum”: Sunteţi de acord ca, în actualul context pandemic, şcolile să poată decide singure trecerea parţială sau totală în online?

18 octombrie 2021, 21:01

Invitaţi: Radu Szekely, secretar stat în Ministerul Educaţiei, psihologul Mihai Copăceanu, Ilinca Atanasiu – actriţă la Teatrul Ion Creangă, profesorul Andrei Drăgulinescu, Ana Măiţă – Asociaţia Mame pentru Mame, respectiv Cătălina Ifrim – reprezentantă a Consiliului Naţional al Elevilor.

E o adevărată furtună de mesaje şi replici în spaţiul public, îndeosebi în grupurile de părinţi de pe reţelele sociale, în legătură cu modul în care trebuie reglementată activitatea şcolară în momentul de faţă. Cât online, cât la clasă, cine trebuie să ia decizia şi în funcţie de ce„, a explicat Mihai Rădulescu resorturile alegerii acestui subiect.

Telespectatorii au fost invitaţi să posteze comentarii şi să adreseze întrebări pentru invitaţi aici – pe stiriletvr.ro, dar şi pe hotnews.ro, unde pot în continuare vota DA sau NU, ca răspuns la întrebarea ediţiei.

Evoluţia votului a fost prezentată în timpul emisiunii, iar rezultatul îl aflăm în următoarea întâlnire cu „Referendum”.

„Referendum” e una dintre noile producţii din grila de toamnă a TVR 1, în care o temă de actualitate este susţinută cu argumente de două tabere cu opinii contrare şi la care telespectatorii participă activ, acordându-şi votul pentru una sau cealaltă dintre echipe. Realizator şi gazdă, Mihai Rădulescu, moderator cu experienţă, intervine pentru a asigura echilibrul confruntării. „Referendum” se vede în fiecare seară de luni, de la ora 21.00, la TVR 1, în direct. Românii din afara graniţelor sunt şi ei invitaţi la vot: emisiunea se difuzează simultan şi la TVR Moldova, iar de la ora 22.50, tot luni, la TVR Internaţional.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite