Soluții și dispozitive inteligente, într-o expoziție inedită la Paris

28 octombrie 2019, 10:59

Cele mai îndrăznețe startupuri europene au venit cu soluții inteligente și, mai ales, cu dispozitive care întrec orice imaginație.

De exemplu, un simplu dispozitiv folosit de cei care se visează cei mai mari toboșari poate fi folosit de împătimiți cu rezultate remarcabile. Prețul este și el unul atractiv – 160 de Euro.

Un alt dispozitiv își propune să limiteze o parte din dependența dată de telefoanele inteligente și să crească dexteritatea sau pur și simplu să fie folosit pentru distracție. Dispozitivul este prevăzut cu un senzor de mișcare care se conectează la telefonul mobil. Prețul unui astfel de gadget este de 50 de Euro.

Blenderul nu este chiar genul de dispozitiv pe care să-l găsești într-o expoziție de gadgeturi. Și totuși, folosind noile tehnologii și cu un design ieșit din tipare, acesta nu pare să mai semene cu un simplu aparat electrocasnic. Deocamdată, nu-l găsiți in magazine. Va fi disponibil de anul viitor și va avea un preț de 450 de Euro.

Prezentarea celor mai îndrăznețe inovații care se pot adapta noilor technologii nu a fost singura atracție a expoziției de la Paris.

Cei pasionați au fost intesarați și de seminariile propuse, dar mai ales de discuții.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite