Şoferul care a lovit intenţionat cu maşina un poliţist şi oprit cu focuri de armă a fost arestat. Într-un dosar de ultraj este cercetat sub control judiciar

13 august 2021, 14:59

Bărbatul de 42 de ani, aflat în maşină, într-o coloană de nuntaşi, care circulau cu viteză şi cu muzica dată la maxim, a fost oprit ieri de poliţişti. Nu s-a supus somaţiilor şi a demarat în trombă, lovindu-l pe unul dintre agenţi. Poliţiştii au tras câteva focuri de avertisment. Dar degeaba. Şoferul a fost oprit câteva sute de metri mai încolo, de un alt echipaj. Şi reţinut, pentru ultraj.

Astăzi, individul a fost dus în faţa procurorului de caz, care a decis să nu ceară cercetarea lui în arest, ci să îl lase în libertate, sub control judiciar. Asta în condiţiile în care poliţistul rănit are nevoie, potrivit certificatului medico legal, de 30 de zile de îngrijiri medicale.

Conducătorul bolidului va sta însă după gratii pentru că este căutat de autorităţile din Austria, pentru furt, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare. Astfel că va fi judecată cererea de extrădare însă în următoarele 15 zile rămâne după gratii.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite