Şoferul autobuzului Jandarmeriei filmat pe linia de tramvai a fost identificat și va suporta rigorile legii

10 noiembrie 2017, 10:52

Jandarmeria a anunţat că şoferul autobuzului a fost identificat şi s-au dispus măsuri de urgenţă pentru a se stabili vinovăţia acestuia.

El a făcut slalom printre tramvaie pe un bulevard din Capitală cu un autocar al Ministerului de Interne.

Aceste manevre periculoase ar fi putut declanșa o tragedie.

Incidentul a avut loc în apropiere de Mănăstirea Cașin, din Capitală.

Pe imagini se observă cum un vatman se pregătește să plece din stațe, când un autocar apare din senin și pătrunde cu viteză pe linia de tramvai.

Mai mult chiar, evită în ultima clipă un alt tramvai care circulă din sens opus. Imaginile, surprinse de angajatul RATB, au fost postate pe internet, iar data afișată arată că incidentul s-ar fi petrecut ieri.

În doar câteva secunde, șoferul a încălcat mai multe reguli de circulație. Ocolește refugiul stației RATB, circulă pe șina de tramvai, face o depățire pe contrasens, depășește coloana de automobile staționate la semafor.

Poliția nu a fost anunțată despre acest incident. După ce imaginile au fost făcute publice, poliția rutieră s-a sesizat.

O altă anchetă a fost deschisă de Jandarmeria Română. Superiorii șoferului vor să afle dacă bărbatul avea vreun motiv întemeiat să se grăbească și dacă mai erau alte persoane cu el în autocar în momentul incidentului.

Șoferul autocarului este angajat al Jandarmeriei Române din 2007 și are gradul de plutonier major.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite