Soarta lui Kovesi, anunțată în curând, în conferință de presă. Ministrul Justiției către jurnaliști: „S-ar putea să vă chem pe 31 decembrie”

21 noiembrie 2017, 22:07

Comisia parlamentară care cercetează alegerile prezidențiale din 2009 i-a trimis ministrului Tudorel Toader o scrisoare de 5 pagini.

În document se arată că Laura Codruța Kovesi și-a încălcat jurământul depus la învestitură în momentul în care a refuzat să vină la audieri, motiv pentru care îi cer ministrului Justiției să o sancționeze.

În momentul în care voi lua o decizie vă voi invita la o conferință de presă. (…) Eu n-am luat concediu anul acesta, nu voi lua nici de sărbători, deci s-ar putea să vă chem pe 31 decembrie„, a declarat Tudorel Toader.

Șefa DNA a fost invitată de 3 ori la comisia parlamentară. Nu a mers la audieri nici după decizia CCR de luna trecută, însă a trimis un punct de vedere scris.

Parlamentarii s-au declarat nemulțumiți, susținând că șefa procurorilor anticorupție nu le-a spus dacă a fost sau nu acasă la Gabriel Oprea în seara zilei de 6 decembrie 2009.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite