Snapchat apelează la vedete. Arnold Schwarzenegger şi Serena Williams vor crea conţinuturi pe rețeaua socială

Actorul Arnold Schwarzenegger şi jucătoarea de tenis Serena Williams vor crea conţinuturi pentru Snapchat, cu scopul de a rivaliza cu YouTube.

11 Iulie 2019, 17:16 (actualizat 11 Iulie 2019, 17:17) |
Sursă: Mediafax

Actorul Schwarzenegger va oferi clipuri cu caracter motivaţional pe un canal exclusiv numit 'Rules of Succes', notează AGERPRES.

În afară de reputatul actor şi alte celebrităţi influente, precum tenismana Serena Williams, actorul şi umoristul Kevin Hart, dar şi vedete de internet ('influenceri') ca Emma Chamberlain şi Rickey Thompson, au fost cooptate de această reţea pentru a-şi întări catalogul cu clipuri.

Snapchat încearcă, în acest fel, să concureze cu platforma de videoclipuri Youtube, deținută de Google, şi cu reţeaua socială Instagram, deţinută de Facebook.

Videoclipurile noilor vedete vor începe să fie publicate încă de la jumătatea acestei veri, cu scopul de a potenţa, în acelaşi timp, canalele proprii ale reţelei, create acum doi ani şi care încă nu au fost lansate.

Începând de săptămâna aceasta, va putea fi urmărit pe aceste canale 'Trend or End', în care tânărul Rickey Thompson va schimba opinii despre modă şi despre tendinţele vestimentare ale celebrităţilor.

Deşi Snapchat şi-a focalizat conţinutul asupra publicului mai tânăr, având în vedere că 90% dintre utilizatorii săi au vârste cuprinse între 13 şi 24 de ani, această strategie este menită să atragă şi să fidelizeze şi publicul adult.

"Aceste proiecte conferă talent reţelei Snapchat şi dau creatorilor oportunitatea de a face un program pe care şi l-au dorit dintotdeauna, folosind acest canal pentru a atinge noi audienţe", a declarat responsabilul cu atragerea de talente, Jim Shepherd.

*
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN EXTERN
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 19°C 20°C
IASI 17°C 19°C
CLUJ 17°C 17°C
CONSTANTA 19°C 20°C
CRAIOVA 20°C 20°C
BRASOV 16°C 19°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI