Situaţia drumurilor din ţară. Austostrada Soarelui este închisă, s-a curăţat doar porţiunea până la Lehliu

8 ianuarie 2017, 12:31

Şoferii care au plecat azi din Bucureşti spre Constanţa au putut ajunge pe autostradă doar până la Lehliu. Chiar şi aşa, s-a circulat pe un singur sens.

Reprezentanţii companiei de drumuri spun că s-a lucrat la capacitate maximă pentru deszăpezire, inclusiv în timpul nopţii. Întreaga operaţiune e însă îngreunată de vremea rea. Sudul ţării este în continuare sub cod galben de viscol şi ger. Printre şoferi, părerile sunt împărţite: unii sunt nemulţumiţi că nu pot circula pe autostradă, alţii sunt împăcaţi cu situaţia.

Vestea bună este că nu mai sunt persoane blocate pe autostradă. Toţi cei care s-au adăpostit zile întregi în benzinării au fost ajutaţi să iasă de pe A2.

 

ORA 14.30 Alexandru Costache, de pe Austostrada Soarelui:

– pe A2 se circulă doar până la Lehliu. De aici înspre Constanţa autostrada este închisă, maşinile de poliţie blochează drumul. La Lehliu maşinile care vor să ajungă la Constanţa sunt deviate pe ruta veche, pe care se circulă în condiţii de iarnă. Pe Autostrada A2 se circulă doar pe sensul Bucureşti-Lehliu, nu şi pe sensul Lehliu-Bucureşti. Chiar şi pe acest tronson de autostradă se intervine cu utilaje de deszăpezire, întrucât ninge, viscoleşte. Toate persoanele blocate în benzinăriile de pe autostradă au fost evacuate. Probleme au mai rămas doar în judeţul Constanţa.

 

ORA 12.00 Comisarul Paul Ulieru, de la Centrul Infotrafic, ne transmite:

 

ORA 12.00 Alexandru Costache se află pe Autostrada Soarelui și ne spune cum se circulă acolo:

Pe Autostrada Soarelui se circulă numai până la Lehliu.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă