Sir Bryn Terfel, o vedetă pe scena Operei Naționale București. Baritonul galez deschide Stagiunea Centenară a ONB

30 septembrie 2021, 18:54

Spectacolul eveniment pregătit de Opera Națională are o mică istorie în spate. Celebrul bariton Sir Bryn Terfel știe că întâlnirea cu artiștii români este valoroasă și provocatoare.

„Sunt foarte fericit că sunt aici. Am primit un email de la Ioan Holender, de la Viena, care mă întreba dacă aş veni să cânt aici. Este cea de-a treia interpretare cu diferite Tosca din România. Bineînţeles, prima a fost Angela Gheorgiu, la Royal Opera House şi Covent Garden”, spune Sir Bryn Terfel

Artistul galez, cu o voce blândă şi pătrunzătoare, este unul dintre muzicienii cu o carieră extraordinară, un invitat al prestigioaselor scene de concert și operă din lume: Royal Opera House, Covent Garden, Metropolitan Opera, New York, Teatro Alla Scala și Opera din Zürich.

Prezența artistului galez la București este doar unul dintre evenimentele pe care Opera Națională le-a pregătit pentru a-și sărbători centenarul.

Opera a luat toate măsurile necesare pentru desfăşurarea spectacolelor. Gradul de ocupare a sălii este de 50 la sută şi toți spectatorii au nevoie de certificat verde.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite