Mesaj tulburător. Cântăreaţa Sinead O’Connor, despre lupta cu gândurile sinucigaşe şi singurătatea: „Dacă era după mine, eram moartă deja“

Sinead O'Connor mesaj tulburător
Sinead O'Connor mesaj tulburător
9 august 2017, 08:43

Cântăreața irlandeză a provocat mii de reacții de îngrijorare pe internet după ce a postat pe Facebook un videoclip în care mărturisește că are gânduri de sinucidere, relatează AFP.

„Sunt singură, nu am pe nimeni în viața mea, în afară de medicul, psiho-terapeutul și cel mai minunat om din lume care îmi spune că sunt o eroină, este singurul lucru care mă ține în viață”, spune ea. „Trăiesc în prezent într-un motel izolat din New Jersey… Trei boli au făcut din mine o suicidară”, adaugă artista în vârstă de 50 de ani și diagnosticată cu tulburare bipolară. „De doi ani mă zbat să nu mor, asta nu e viață”, spune Sinead O’Connor.

Marți un nou mesaj postat pe pagina sa de un autor neidentificat viza să liniștească anturajul artistei, al cărei videoclip a avut peste 800.000 de vizualizări.

Și în iunie 2016 au circulat zvonuri de sinucidere ce au îngrijorat autoritățile americane, care până la urmă au găsit-o pe cântăreață teafără și în siguranță într-un hotel.

„Tocmai am văzut tulburătorul mesaj de ajutor lansat de Sinead O’Connor. Pare complet izolată și mă îngrijorează soarta ei”, a reacționat marți Annie Lennox, solista trupei Eurythmics.

Sinead O’Connor, cunoscută mai ales pentru piesa ‘Nothing Compares 2 U‘ compusă de Prince, a postat la 3 august pe contul său de Facebook un video în care își împărtășește singurătatea și gândurile de sinucidere.

 

CITEŞTE ŞI:

Risc de deces prematur. Singurătatea și izolarea socială, mai dăunătoare decât obezitatea. Multe state au o ”epidemie de singurătate”

 

 

sursa

agerpres.ro

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite