Sindicatul solicită o întâlnire cu Consiliul de Administraţie al STB

Autobuz
Autobuz
23 ianuarie 2022, 17:24

 

Organizaţia sindicală solicită Consiliului de Administraţie al STB organizarea unei întrevederi, luni, cu reprezentanţii angajaţilor, pentru discutarea acestei crize.

„Având în vedere invitaţia Directorului General primită prin WhatsApp, astăzi 23.01.2022 ora 11:56, pentru o întâlnire la ora 12:00, în vederea deblocării situaţiei create la nivel de STB SA, neavând timpul necesar pentru a da curs întâlnirii, vă comunicăm că în cursul zilei de mâine dimineaţă, solicităm o întâlnire cu membri CA STB SA, singurii care pot decide, pentru a discuta şi a indentifica o soluţie care să conducă la încheierea acestui conflict spontan”, se precizează în comunicatul remis de organizaţia sindicală.

Sindicatul Transportatorilor Bucureşti subliniază că liderii acestei organizaţii sindicale sunt cei împuterniciţi de salariaţi să discute cu Consiliul de Administraţie al STB.

„Precizăm că persoanele mandatate din partea salariaţilor sunt cei din conducerea Sindicatului Transportatorilor din Bucureşti. Aşteptăm să ne comunicaţi, în timp util, ora şi locul întâlnirii”, se menţionează în comunicatul remis de organizaţia sindicală.

Pe traseele din Capitală circulau la ora 16:00 un număr de 88 de tramvaie, dintr-un total programat de 172, respectiv 77 de troleibuze din 100 de vehicule programate, în timp ce numărul autobuzelor era de 23, dintr-un total de 490 de autobuze programate pentru duminică.

La tramvaie, niciun vehicul programat nu ieşise duminică pe traseu din Depoul Giurgiului, dar ieşiseră toate tramvaiele programate din Depourile Bucureştii Noi şi Victoria.

La troleibuze, niciun vehicul programat nu ieşise din Depoul Bujoreni, dar ieşiseră toate troleibuzele programate din depourile Bucureştii Noi şi Berceni.

La autobuze, din depourile Bujoreni, Ferentari şi Alexandria nu ieşise duminică niciun vehicul din cele programate. De altfel, autobuzele sunt cele mai puţin prezente în trafic: din Depoul Titan, care avea cel mai mare număr de autobuze programate pentru duminică – 78, doar 5 maşini erau pe traseu duminică la ora 16.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite