Sindicatele din penitenciare solicită revocarea eliberării condiționate a lui Gigi Becali după ce l-a amenințat pe directorul de la Jilava

22 august 2017, 11:23

În urmă cu două zile, Gigi Becali ar fi recunoscut că i-a trimis mai multe mesaje directorului de la Penitenciar. Astăzi omul de afaceri a declarat cu totul altceva.

Din primele informații reiese că Becali s-ar fi supărat din cauza refuzului directorului de a-l învoi pe vărul său. Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în „dosarul Valiza”.

Sorin Dumitru – președinte Federaţia Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, e explicat în Ediția specială, la TVR 1, care sunt motivele pentru care s-a recurs la această solicitare.

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a transmis un comunicat în care informează că:  „luni, 21 august, am solicitat conducerii Administrației Naționale a Penitenciarelor măsuri ferme în legatură cu amenințările pe care fostul deținut Gheorghe Becali, aflat în perioada de supraveghere după liberarea condiționată, a reunoscut public că le-a adresat directorului Penitenciarului Jilava. Ex-deținutul Gheorghe Becali a intervenit în direct într-o emisiune de televiziune unde a afirmat cât se poate de explicit că i-a transmis o serie de mesaje de amenințare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv că acesta nu a aprobat o nouă învoire pentru vărul său, încă deținut, Victor Becali”,

Sindicaliștii susțin că în acest caz  trebuie sesizată de urgență instanța de judecată și a organele de urmărire penală, pentru ultraj.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite