Simulare online a examenului de admitere la UMF „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca și UMF „Carol Davila” din București

Simulare de admitere
Simulare de admitere
18 mai 2020, 15:45

La simularea de la Universitatea de Medicină şi Farmacie ‘Iuliu Haţieganu’ cei 1.482 de candidaţi înscriși au susținut examenul pe platforma Hypertalk Education.

La Asistenţă Medicală Generală au fost obţinute trei note de 10, în timp ce la programul de studiu Medicină şi Medicină Dentară, nota maximă obţinută a fost de 9,91, se arată într-un comunicat al UMF ‘Iuliu Haţieganu’.

Au fost susţinute cursuri de pregătire încă din luna martie, în cadrul platformei UMF. Pentru pregătirea simulării candidații au avut la dispoziție un tutorial despre modalitatea de susţinere a examenului.

Examenul de admitere în ciclul universitar de licenţă la UMF Cluj-Napoca se va face prin metoda tradiţională, în data de 26 iulie 2020, „cu respectarea cu stricteţe a măsurilor de distanţare fizică şi de protecţie a candidaţilor”, se mai arată în comunicat.

La Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti au susținut simularea online a examenului de admitere 2.450 de participanţi.

Pe parcursul simulării, elevii înscrişi au avut acces la un cont individual creat pe platforma online, dedicată evenimentului, putând selecta proba opţională.

Simularea a fost organizată de către Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti și, alături de aceasta, au participat 250 de voluntari la supravegherea şi îndrumarea participanţilor, sprijinind procesul de digitalizare al întregului eveniment.

Cele două simulări ale examenelor de admitere au fost organizate sâmbătă, 16 mai.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite