Simona Halep va relua colaborarea cu antrenorul Darren Cahill, alături de care a ajuns numărul 1 mondial și a câștigat primul Grand Slam

12 septembrie 2019, 14:43

”Bună. Am niște vești extraordinare pe care trebuie să le împărtășesc cu voi. După un an fără el în echipă, sunt fericită să anunț faptul că Darren se va întoarce alături de mine sezonul viitor. D, ultima oară te-am omorât și plănuiesc să te omor din nou. Abia aștept să terminăm ce am început. Pe curând”, a anunțat  Simona Halep, în videoclipul publicat pe rețelele de socializare.

„Chiar dacă ai fost departe anul ăsta, ai fost cu noi în fiecare moment. Abia aștept să te întâmpinăm oficial în sezonul următor, D” – este mesajul text care însoțește videoclipul.

Darren Cahill a fost antrenorul Simonei Halep în perioada 2017-2018. Alături de el, Halep a ajuns numărul 1 mondial și a câștigat trofeul de la Roland Garros.

(w500) Simona Hal

Simona Halep a câștigat și alte trofee importante alături de Darren Cahill:  Shenzhen și  Montreal în 2018, Madrid în 2017, Madrid, Bucureşti și Montreal în 2016, Indian Wells în 2015.

(w380) Darren Cah

Cei doi au renunțat la colaborare când Cahill a decis că dorește să petreacă mai mult timp alături de familia sa. Succesorul său a fost antrenorul român Daniel Dobre, cel alături de care  Halep a cucerit trofeul de la Wimbledon.

Chiar dacă nu i-a mai fost antrenor, Darren Cahill a fost alături de Simona Halep anul acesta la turneele de Grand Slam de la Australian Open, Wimbledon și US Open, dar și la alte turnee de pe continentul american, precum Cincinnati.  La aceste turnee, Cahill a fost comentator sportiv, dar a participat și la unele antrenamente ale fostei sale eleve. De asemenea, a venit în loja oficială a Simonei după semifinala de la Wimbledon.

View this post on Instagram

thanks for coming D @dc10s #bestcoach

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on Jul 6, 2019 at 12:34pm PDT

 

 

(w460) Darren Cah

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite