Simona Halep şi Horia Tecău au câştigat meciul de dublu mixt de la Winners Open. Turneul a fost câștigat de Gabriela Ruse

6 iulie 2020, 15:07

Simona Halep şi Horia Tecău au învins perechea Marius Copil/Gabriela Ruse cu 6-3, 6-4, duminică, în meciul de dublu mixt care a încheiat turneul demonstrativ Winners Open, de la Cluj-Napoca.

Gabriela Ruse a obţinut dreptul de a juca în meciul de dublu mixt după ce a câştigat turneul. Ruse a învins-o în finala de duminică  pe Irina Begu, scor 6-4, 6-3.

Turneul, dotat cu premii în valoare de 30.000 de dolari, a fost primul turneu de tenis care a avut loc în România de la ridicarea restricţiilor impuse în contextul epidemiei de coronavirus. S-a desfășurat pe zgură, la baza sportivă Winners Sports Club din Cluj-Napoca, cu respectarea măsurillor care reglementează desfăşurarea competiţiilor sportive în contextul pandemiei de coronavirus.

La turneu au participat şase jucătoare din România: Irina Begu (81 WTA), Irina Bara (159 WTA), Jaqueline Cristian (162 WTA), Gabriela Ruse (177 WTA), Georgia Crăciun (354 WTA), Miriam Bulgaru (387 WTA).

Meciurile s-au desfășurat fără spectatori.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite