Simona Halep s-a retras în timpul meciului cu Ons Jabeur, de la Beijing, din cauza problemelor la spate

Simona s-a retras din meciul cu Ons Jabeur de la Beijing
Simona s-a retras din meciul cu Ons Jabeur de la Beijing
30 septembrie 2018, 14:53

Simona Halep continuă să aibă probleme de sănătate în zona lombară, aceleași care au făcut-o să piardă și prima partidă a turneului de Wuhan, cu Dominica Cibulkova.

Simona n-a putut să-și facă jocul și s-a mișcat greu în teren. La scorul de 4-1 pentru Ons Jabeur, sportiva din România a cerut asistența fizioterapeutului și l-a însoțit pe acesta la vestiar. După primul set, Halep a renunțat să mai continue.

 

 

„Mă doare și nu m-am putut mișca așa cum trebuie. Sunt foarte îngrijorată acum”, a spus Simona, citată de turneu. Ea se întoarce în țară pentru investigații medicale, între care va fi și un RMN.

 

 

Simona Halep a ajuns anul trecut până în finală, când a ajuns și nr. 1 mondial. Ea continuă să rămână cu șanse mari să termine acest sezon în fruntea clasamentului WTA.

Pe tabloul principal la Beijing se mai află două românce, Mihaela Buzărnescu şi Sorana Cîrstea. Buzărnescu va juca în primul tur cu belarusa Aleksandra Sasnovici, iar Cîrstea, ajunsă din postura de lucky loser pe tablou, o va înfrunta duminică pe olandeza Kiki Bertens.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite