Simona Halep s-a retras de la turneul de la Moscova, iar participarea ei la Turneul Campioanelor este incertă

16 octombrie 2018, 14:15

„Chiar mi-am dorit să joc aici, la Moscova, dar, din păcate, încă mai resimt dureri la spate și nu am vrut să risc inutil. E dezamăgitor să mă retrag, însă știu că e important să pun sănătatea pe primul plan. Le doresc organizatorilor mult succes la acest!”, a scris Simona pe Twitter.

(w500) Simona Hal

Nu se știe încă dacă Simona va ajunge la Turneul Campioanelor de la Singapore, unde a avut cel mai bun rezultat în 2014, când a ajuns în finală, unde a fost învinsă de  Serena Williams. Dacă participă, va fi pentru al cincilea an consecutiv, ceea ce este o performanță, având în vedere că turneul reunește primele cele mai bune 8  sportive ale anului din lume.

Indiferent dacă va juca sau nu, Simona Halep va fi prezentă la Singapore pentru a lua  parte la ceremonia în care va primi trofeul pentru locul 1 la finalul anului.

La începutul lunii, Simona Halep  a anunțat că suferă de hernie de disc. Sportiva a  precizat că NU se va opera, ci va apela la alte proceduri.

Într-un interviu acordat cotidianului  New York Times câteva zile mai târziu, liderul WTA se arăta optimistă în privința participării la Turneul Campioanelor.

Halep a fost supusă unui RMN, la întoarcerea de la Beijing, turneu unde a abandonat în primul tur, tocmai din cauza durerilor de spate. Cu o săptămână înainte, românca fusese învinsă cu  6-0, 7-5 de Dominika Cibulkova (Slovacia), locul 31 WTA, în turul al doilea al Wuhan Open. Simona acuzase atunci dureri la spate şi la coapsa stângă solicitase de mai multe ori ajutor medical.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite