Simona Halep s-a retras și din turneul de la Stuttgart, din cauza problemelor de la umărul drept

15 aprilie 2021, 19:34

Cu numai trei zile de antrenamente lejere fără să forțeze umărul drept accidentat, Halep a decis să nu joace la Stuttgart, unde ar fi trebuit să evolueze în sală și pe o suprafață cu zgură rapidă și teren dur, precum cimentul.

SIMONA HALEP: „Nu pot să spun că sunt foarte pregătită pentru ceea ce urmează, dar plăcerea de a juca pe zgură e foarte mare și tot timpul mă motivez parcă mai bine”.

Retrasă de la Doha, Dubai și Stuttgart, plus abandonul de la Miami, Simona nu-și face griji că ar putea fi amendată de WTA cu 25.000 de dolari din cauza acestor decizii:

SIMONA HALEP: „Exclus! Dacă se analizează de câte ori m-am retras eu, o să se ajungă la o concluzie – că nu m-am retras de foarte multe ori”.

Special pentru Halep, România a cerut schimbarea suprafeței de joc pentru barajul „Fed Cup” de la Cluj, dar Italia nu au acceptat să se joace pe zgură, ci pe ciment, cum inițial hotărâse chiar Simona:

SIMONA HALEP: „Faptul că a fost pe hard, acolo, ne-a împiedicat un pic, dar sper să joace bine fetele și să câștige meciul. Sunt în stare să facă acest lucru”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite