Simona Halep s-a întors acasă după turneul de la Melbourne. Zeci de fani au așteptat-o la aeroport

29 ianuarie 2018, 11:04

”E trist că nu am putut să câștig, dar viața merge înainte. E doar un meci de tenis și sper ca la următoarea finală, dacă voi mai avea ocazia, să câștig”, a spus Simona Halep la ieșirea din aeroport, unde a fost așteptată de zeci de susținători, care au întâmpinat-o cu flori.

Simona Halep a fost internată în spital în noaptea de sâmbătă spre duminică. Sportiva suferea de deshidratare și de epuizare și i s-au administrat perfuzii.

Sportiva a fost externată duminică dimineață, după 4 ore de tratament sub supraveghere medicală. I s-a recomandat să evite zborul de 14 ore între Melbourne și Peninsula Arabică.

Simona Halep a pierdut finala de la Melbourne în fața danezei Caroline Wozniacki: 6 – 7, 6 – 3, 4 – 6. În timpul partidei se înregistrau 32 de grade Celsius și un nivel de umiditate ridicat. S-a jucat timp de 2 ore și 50 de minute.

Ambele sportive au avut nevoie de îngrijiri medicale. Halep a subliniat la conferința de presă că după primul set nu mai știa ce s-a întâmplat. „Am fost out”, a recunoscut Simona.

În timpul celui de-al doilea set, echipa medicală i-a verificat tensiunea arterială. Sportiva și-a pus prosoape cu gheață pe gât și pe față.

Pentru că era insuportabil de cald, înainte de decisiv a mers la vestiare. Halep a indicat că avea nevoie să-și regleze respirația, după ce a simțit că o doare capul. Ea a recunoscut că a avut amețeli.

Jurnaliștii străini au remarcat faptul că, în ciuda condițiilor grele de joc, acoperișul arenei Rod Laver nu a fost tractat.

Duminică însă, la o temperatură puțin peste cea înregistrată sâmbătă, acoperișul a fost tras pentru finala de la dublu mixt și cea masculină.

Înainte de a pleca de la Melbourne, antrenorul ei,  Darren Cahill, le-a făcut o poză Simonei și mamei ei, pe care a postat-o pe Twitter cu mesajul: „Cea mai puternică legătură. Mama Halep şi micul star rock, fiica ei. Nu puteam fi mai mândri de tine şi de performanţa pe care ai realizat-o la Australian Open!”

(w500) Simona Hal

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite