Simona Halep s-a calificat în turul 3 de la Wimbledon, după ce a învins-o în două seturi pe Beatriz Haddad Maia

5 iulie 2017, 22:32

Simona Halep, a doua favorită la turneul pe iarbă de la Wimbledon, s-a calificat, miercuri, în runda a treia,  după un meci cu brazilianca Beatriz Haddad Maia, pe care a învins-o cu 7-5, 6-3.

Românca s-a impus într-o oră și 30 de minute în fața jucătoarei de 21 de ani, care ocupă locul 96 în lume.

Simona Halep este semifinalistă la Wimbledon în 2014 și sfertfinalistă anul trecut. Sportiva și-a asigurat 90.000 de lire sterline și 130 de puncte WTA.

(w500) Simona Hal

În urmatorul meci, Simona Halep o întâlnește pe chinezoaica Shuai Peng, locul  37 WTA, care a dispus cu 6-2, 6-3 de Carla Suarez Navarro. Halep o va înfrunta în premieră pe Peng (31 ani).

Tot miercuri, în turul secund, Ana Bogdan a fost învinsă de Caroline Garcia (Franța), cap de serie numărul 21, cu 6-4, 6-3, iar Irina Begu a fost întrecută de croata Ana Konjuh cu 7-6 (3), 2-6, 6-3.

Joi, în a doua rundă, Sorana Cîrstea o întâlnește pe americanca Bethanie Mattek-Sands.

Simona Halep a închiriat o casă la Wimbledon, o vilă cu 3 dormitoare pe High Street, la câteva minute distanţă de arena „All England Lawn Tennis Club”. Sportiva a vorbit în conferința de presă după meciul cu Beatriz Haddad Maia despre cum își petrece timpul în așteptarea meciurilor.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite