Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Madrid atât la simplu, cât și la dublu. Victorie alături de Irina Begu

Simona Halep
Simona Halep
11 mai 2017, 14:23

Simona se va duela în semifinale cu letona Anastasija Sevastova. După  victoria de astăzi, Halep a urcat din nou pe locul 4 WTA, după ce începuse săptămâna pe poziţia 8.

După un început echilibrat de meci, Halep a luat jocul pe cont propriu și a încheiat primul set în doar 25 de minute, cu 6-1, după cinci ghemuri consecutive ale româncei.

Simona a început cu break setul secund, iar apoi a depășit cu bine un moment de cumpănă, salvând trei mingi de break. Halep a condus cu 4-0, după care americanca a reușit singurul său ghem din acest act. Meciul a fost întrerupt la scorul de 4-1 și 30-0 pentru Simona, circa cinci minute, din cauza ploii, timp în care s-a tras acoperișul peste arena Manolo Santana. Halep a continuat apoi evoluția ireproșabilă și a încheiat cu un nou 6-1.

Românca a reușit 11 mingi direct câștigătoare în acest meci (16 pentru Vandeweghe), dar a comis doar 3 erori neforțate, spre deosebire de 21 ale adversarei.

Halep, aflată pentru a treia oară în semifinale la Madrid, și-a asigurat un cec de 257.555 euro și 390 de puncte WTA.

 

La dublu, perechea Simona Halep – Irina Begu a câștigat meciul împotriva Saniei Mirza (India) și a Yaroslavei Shvedova (Kazastan) cu scorul de 6-3, 3-6, 10-6 și s-a calificat astfel în semifinale.

În alt meci la simplu, Sorana Cîrstea (locul 83 WTA) a pierdut cu 4-6, 4-6 meciul cu Kristina Mladenovici (locul 17 WTA).

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite