Simona Halep s-a calificat în semifinale la Miami, după o revenire de senzație în setul doi cu chinezoaica Qiang Wang. Românca este la o victorie distanță de revenirea pe locul 1 mondial

27 martie 2019, 20:49

Primul set a fost adjudecat cu 6-4, chiar dacă Simona a comis 19 greșeli neforțate. Simona a început meciul cu break, însă apoi și-a pierdut serviciul. S-a distanțat apoi la 4-1, dar chinezoaica s-a apropiat la 3-4, moment în care Halep a solicitat intervenţia antrenorului Daniel Dobre.

A reușit să păstreze diferența până la final  și primul set i-a revenit cu 6-4, în 45 de minute.

(w500) Simona Hal

Setul al doilea a fost unul complet nebun. Simona a început şi de data aceasta cu un break,  dar apoi ceva nu a mai funcţionat, iar Wang şi-a găsit ritmul, câştigând cinci game-uri la rând.  Conducea cu 5-1, iar Simona părea că a renunțat la luptă.

Românca a reușit însă o revenire din această situaţie aparent imposibilă, în stil de  mare campioană: a câștigat   6 game-uri consecutive și s-a impus cu 7-5, după cel mai spectaculos set din acest an.

Dacă învinge în semifinale, Simona revine pe primul loc WTA.

Simona Halep va juca în semifinale împotriva învingătoarei din partida Karolina Pliskova (7 WTA) – Marketa Vondrousova (59 WTA).

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite