Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Madrid

7 mai 2019, 14:52

Simona Halep a câştigat primul ghem al meciului, dar apoi le-a pierdut pe următoarele trei. Românca a fost condusă cu 3-1 și 4-2, dar a revenit în joc şi a restabilit egalitatea, 4-4, după care și-a făcut serviciul și a preluat conducerea, cu 5-4.

Sportiva din România  a ratat două mingi de set la 5-4, Konta a egalat, iar apoi a fost rândul adversarei să aibă trei mingi de break la 5-5. Halep şi-a făcut serviciul şi a reuşit să fructifice a cincea minge de set, câştigând primul set manşă cu 7-5.

Fostul lider WTA a dominat categoric setul secund, adjudecat cu 6-1, după ce a avut 4-0 şi doar două puncte pierdute în aceste ghemuri. Konta a luat doar 11 puncte în actul al doilea şi doar 3 trei propriul serviciu.

În acest meci, Simona Halep a reușit 19 mingi direct câştigătoare, iar Konta 24. Raportul erorilor neforţate a fost net în favoarea ei, 13 făcute de româncă şi 34 de Konta.

(w500) Simona Hal

În urma acestei victorii, Simona Halep a ajuns la 14 meciuri câștigate în ultimele 15 jucate pe zgură, în circuitul WTA.

În optimile de finală, Simona Halep va da piept, în premieră, cu slovaca Viktoria Kuzmova (20 de ani, nr. 46 WTA).

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite