Simona Halep – primul meci din 2017, prima victorie: Azi am făcut totul pentru a câștiga

Simona Halep
Simona Halep
2 ianuarie 2017, 11:26

Simona Halep a declarat luni, la finalul partidei cu Jelena Jankovic, că meciul de la Shenzhen nu a fost unul deloc ușor, dar că a făcut totul pentru a câștiga.

„A fost un meci dificil, Jelena Jankovic este o jucătoare foarte bună. De asemenea, a fost și primul pe 2017 și nu a fost deloc ușor să încep anul cu un asemenea meci. Dar sunt mândră că am putut să mă impun în cele din urmă. Am început bine partida, însă ea a revenit destul de bine și a încercat să fie mai agresivă în joc. Mă bucur că am reușit să revin în setul al treilea. Azi am făcut totul pentru a câștiga pentru că îmi face plăcere să joc la Shenzhen”, a spus Halep la finalul partidei, la postul Digi Sport, preluat de Agerpres.

Halep își propune să se impună din nou la Shenzhen, la fel ca în 2015, când a învins-o în finală pe Timea Bacsinszky. „Am câștigat turneul de aici așa că îmi doresc să mă impun în cât mai multe partide și la ediția din acest an. Îmi doresc să repet succesul de acum doi ani, dar nu va fi ușor, fiecare meci este greu aici”, a adăugat numărul 4 WTA.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, a doua favorită, s-a calificat, luni, în optimile de finală ale turneului WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 626.750 dolari, după o victorie în trei seturi în fața sârboaicei Jelena Jankovic, cu 6-1, 3-6, 6-3, în meciul său de debut în sezonul 2017. Numărul patru mondial s-a impus după o oră și 48 de minute și are acum 7-1 în meciurile directe cu Jankovic.

Halep și-a asigurat un cec de 7.238 dolari și 30 de puncte WTA, urmând să joace în optimi cu Katerina Siniakova (Cehia).

Simona Halep, câștigătoarea titlului la simplu la Shenzhen în 2015, va juca și la dublu, alături de Monica Niculescu (favoritele numărul patru).

Victorii în primul tur de la Shenzen au mai repurtat, duminică, şi Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite