Simona Halep pierde categoric în fața Carolinei Wozniacki la Turneul Campioanelor. Pliskova și Wozniacki sunt primele semifinaliste

25 octombrie 2017, 15:50

Caroline Wozniacki este a doua semifinalistă la Turneul Campioanelor, după ce a învins-o pe Simona Halep, 6-0, 6-2, același scor cu care a trecut luni de Elina Svitolina.

Wozniacki a câștigat categoric primul set în 24 de minute, cu 6-0.  În setul secund, Simona Halep a pierdut primul ghem,  apoi a restabilit egalitatea, după un ghem alb. Wozniacki și-a făcut și ea serviciul la zero, după care a  a reușit break-ul, iar scorul a devenit 3-1. Halep a avut șansa de a reveni, însă a ratat o minge de break, iar daneza s-a desprins la 4-1.

Românca a  mai câștigat un ghem, dar Wozniacki și-a adjudecat setul secund cu 6-2.

(w500) Simona Hal

Simona Halep a reușit un as în acest meci, iar Wozniacki trei, românca a avut mai multe mingi direct câștigătoare, 11, față de 9 ale danezei, dar și mai multe erori neforțate, 17-7.

Marți, Karolina Pliskova s-a calificat în semifinale, după victoria categorică în fața spaniolei Garbine Muguruza, 6-2, 6-2. În primul meci de marți din Grupa Albă, veterana Venus Williams a învins-o pe Jelena Ostapenko după un meci maraton, 7-5, 6-7 (3), 7-5, la capătul a trei ore și 14 minute.

Simona mai are de jucat un meci în Grupa Roșie, cu Elina Svitolina, vineri, pe care este obligată să îl cîștige pentru a se califica în semifinale, în timp ce Caroline Wozniacki o va întâlni pe Caroline Garcia.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite