Simona Halep o întâlneşte pe Shuai Zhang în turul doi, în turneul de la Toronto

Simona Halep o întâlneşte pe Shuai Zhang în turul doi în turneul de la Toronto
Simona Halep o întâlneşte pe Shuai Zhang în turul doi în turneul de la Toronto
10 august 2022, 08:32

Zhang a trecut în runda inaugurală de spaniola Cristina Bucsa, scor 6-1, 6-3.

Simona Halep a obținut o victorie fără istoric 6-0, 6-2 în fața croatei Donna Vekic, în primul tur la Toronto. Pentru a-și cunoaște viitoarea adversară, Halep așteaptă deznodământul duelului dintre Shuai Zhang și Cristina Bucșa.

Simona Halep şi Shuai Zhang au mai fost adversare de cinci ori. În trei meciuri s-a impus românca, iar în două chinezoaica. Ultima dată, Halep şi Zhang s-au întâlnit la Madrid, în 2022, meci în care s-a impus Halep cu scorul de 6-2, 6-3.

Confruntarea din turul 2 de la Toronto este programată pentru miercuri, 10 august, la o oră ce va fi anunțată de organizatori.

Canadianca de origine română Bianca Andreescu a început cu dreptul ediţia din acest an a turneului de la Toronto, câştigând cu 7-6 (7/5), 6-4 în faţa rusoaicei Daria Kasatkina, care venea după un titlu cucerit la San Jose.

În schimb, britanica de origine română Emma Răducanu a fost învinsă de Camila Giorgi cu 7-6 (7/0), 6-2, italianca fiind câştigătoarea ediţiei trecute a Openului Canadei (2021).

De remarcat abandonul japonezei Naomi Osaka, la scorul de 7-6 (7/4), 3-0 pentru estoniana Kaia Kanepi, din cauza durerilor la spate. Kanepi (37 ani) venea după o finală jucată la Washington.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite