Simona Halep s-a întors în țară după accidentarea de la Roma: „Sunt șanse mici să joc la Paris, obiectivul este Olimpiada”. RMN-ul a confirmat o mică ruptură musculară la gamba stângă

14 mai 2021, 17:12

Campioana noastră a subliniat din nou că obiectivul este participarea la Olimpiadă. Anterior, Simona anunțase pe conturile de socializare că RMN-ul confirmă o mică ruptură musculară la gamba stângă, că urmează să se întoarcă în țară și să înceapă recuperarea.

După ce am făcut un RMN în Roma, pot confirma că am o mică ruptură musculară la gamba stângă. O să zbor spre casă astăzi (n.r. vineri) și o să încep recuperarea în piscină și gimnastica de luni. Rămân pozitivă și o să fac tot ce pot pentru a-mi grăbi revenirea. Vă mulțumesc din nou și sper să ne revedem curând!” – este mesajul postat de Simona Halep, alături de o fotografie în care sportiva are piciorul bandajat.

Simona a abandonat în turul doi la turneul WTA de la Roma, în meciul contra nemțoaicei Angelique Kerber, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30, după 57 de minute de joc. Campioana noastră nu a mai putut continua din cauza durerilor survenite brusc, fără ca sportiva să se fi accidentat sau să fi făcut o mișcare greșită.

Simona a ieșit sprijinită de pe teren, iar imaginile cu Angelique Kerber care  s-a aflat permanent în preajma ei și a ajutat-o, inclusiv cărându-i geanta, au declanșat numeroase mesaje de apreciere la adresa campioanei germane. Kerber a declarat la conferința de presă că a fost foarte greu să asiste la un astfel de moment, fiind vorba și despre o prietenă.

Halep, campioana en titre de la Roma, titlu pe care și l-a adjudecat în finală cu Karolina Pliskova, riscă să rateze turneul de Grand Slam de la Roland Garros, care debutează în 24 mai, din cauza acestei accidentări.

Fostul lider mondial a mai jucat două finale la Roma, în 2017 și 2018, ambele pierdute în fața ucrainencei Elina Svitolina.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite