Simona Halep a trecut de primul tur al turneului de la Dubai, învingând-o pe americanca Alison Riske cu 6-2, 6-4

14 februarie 2022, 21:33

Halep (30 ani, 23 WTA) a câştigat într-o oră şi 12 minute, la primul său meci fără antrenor, după despărţirea de Adrian Marcu şi Daniel Dobre.

”E foarte bine să joc din nou aici, am câștigat de două ori, e ceva special, a spus Halep, la finalul jocului. E o plăcere să joc în fața voastră, vă mulțumesc. Am și membri ai familiei în public. Sunt bucuroasă că sunt sănătoasă și pot juca”.

(w620) Simona Hal

Fostul lider mondial a servit excelent în acest meci, încheind cu 6 aşi şi fără ghem pierdut pe propriul serviciu (două mingi de break salvate).

În primul set, Riske (31 ani, 53 WTA) a luat primul ghem la zero, dar apoi Halep a câştigat cinci ghemuri la rând, încheind cu 6-2. Actul secund a fost mai echilibrat, deşi Halep a început cu break. Riske a riscat mai mult şi a evitat un 0-3, câştigând al treilea ghem al setului după ce a salvat opt mingi de break. În continuare s-a mers cu serviciul, Halep impunându-se cu 6-4.

(w620) Simona Hal

Halep a câştigat toate cele patru dueluri ale sale cu Riske.

Halep, campioană la Dubai în 2015 şi 2020, şi-a asigurat un cec de 9.000 de dolari şi 55 de puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe învingătoarea dintre spaniola Paula Badosa, a treia favorită, şi Gabriela Ruse, venită din calificări, meci care se va desfășura mâine.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite