Simona Halep a învins-o greu pe Ons Jabeur în optimi la Dubai

Simona Halep la Dubai
Simona Halep la Dubai
19 februarie 2020, 20:47

Halep, principala favorită, a reuşit să se impună după exact două ore de joc, în faţa unei adversare incomode, care a câştigat clar primul set, cu 6-1, şi a ratat o minge de meci în tiebreak.

La primul său meci după semifinala de la Australian Open, Halep a fost complet ieşită din ritm în primul set, în care a greşit mult şi nu a reuşit să facă faţă jocului imprevizibil al tunisiencei, care s-a impus cu 6-1, notează Agerpres.

Halep a jucat mai bine în actul secund, în care Jabeur a scăzut evident nivelul, în special din punct de vedere fizic. Românca a condus cu 3-0 şi 5-1, câştigând cu 6-2.

Halep a avut nevoie de intervenţia medicului pentru probleme la spate înaintea setului decisiv, dar a început bine şi a condus cu 3-0 şi 4-1.

Au urmat mai multe erori speculate de adversară, care a reuşit egalarea, 4-4, iar la 5-5 Jabeur a reuşit un break.

Halep a evoluat perfect în ghemul următor, adjudecat la zero pe serviciul tunisiencei şi setul a ajuns în tiebreak. Halep a condus cu 4-2 şi a avut trei mingi de meci la 6-3, dar le-a ratat pe toate, Jabeur a ratat una la 7-6 pentru ea, după care Simona a câştigat ultimele trei puncte şi meciul.

Halep a avut un as şi 4 duble greşeli, Jabeur un as şi 5 duble greşeli.

Halep şi-a depăşit adversara cu un procent la ambele servicii, a avut 10 mingi direct câştigătoare şi 24 de erori neforţate, în timp ce Jabeur a totalizat 26 de winners şi 41 de erori neprovocate.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite