Simona Halep a încheiat colaborarea cu antrenorul belgian Thierry Van Cleemput

Thierry Van Cleemput
Thierry Van Cleemput
17 februarie 2019, 17:20

Simona Halep a spus că „am încercat pentru o săptămână și s-a terminat”, ceea ce înseamnă că cei doi au colaborat doar pe parcursul turneului de la Doha și că la Dubai este fără antrenor. „Am decis să ne oprim pentru că nu ne potrivim bine. Este un om bun, foarte drăguț, dar pe teren chimia este alta. (…) Nu ne-am putut potrivi în ce privește tenisul. Rămânem prieteni”.

Fostul nr. 1 mondial (care acum, a urcat pe locul 2) a spus că momentan nu mai caută un alt antrenor. „Am echipa mea, am sparring-partenerul meu cu mine, mă simt bine așa deocamdată. Știu că am spus asta la începutul anului și că apoi m-am răzgândit și am simțit că am nevoie de un antrenor. Totuși, acum simt că am nevoie de această libertate, doar să stau și să joc ceea ce am învățat de la Darren (n.r., Darren Cahill, fostul antrenor australian) de ani de zile”. Simona a mai spus că nu se simte panicată că nu are antrenor și că acum vede lucrurile mult mai relaxat și că gândește mai pozitiv.

Simona Halep va juca săptămâna viitoare în turneu de la Dubai și o va avea ca primă adversară pe învingătoarea dintre Eugenie Bouchard și Vera Lapko.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite