Simona Halep a confirmat că discută cu antrenorul belgian Thierry Van Cleemput. Acesta a încurajat-o înaintea meciului cu Serena Williams și a stat în loja ei

21 ianuarie 2019, 17:44

Ea a recunoscut că poartă discuții cu Thierry Van Clempuut. Belgianul a fost văzut luni dimineaţa cu racheta în mână pe arena Rod Laver, supraveghind încălzirea Simonei Halep, iar chiar înainte de meci s-au întâlnit pe coridorul pe care se intră pe arenă, și-au dat mâna și au schimbat câteva cuvinte.

(w500) Thierry Va (w500) Thierry Va (w500) Thierry Va

 

În timpul meciului, Thierry Van Cleemput a stat în loja Simonei, undeva în spatele lui Florin Segărceanu.

(w500) Thierry Va

„Noi nu am hotărât încă nimic. Trebuie doar să ne cunoaştem puţin mai bine. Doar discutăm”, a afirmat Halep după meciul cu Serena Williams.

 

La rândul său, Van Cleemput a comentat pentru radioteleviziunea belgiană RTBF, citată de Agerpres, o posibilă colaborare cu Halep. „Suntem în faza discuţiilor”, a declarat el.

Van Cleemput a renunţat la colaborarea tenisman belgian David Goffin, care a fost eliminat duminică în turul al treilea la Australian Open. 

„De mult timp ne înţelegem bine cu grupul Simona Halep. Am fost mereu în relaţii bune, iar când au aflat că am pus capăt colaborării cu David, m-au întrebat dacă pot să rămân să văd meciul şi să-mi spun părerea. De aici va urma poate o încercare, poate o colaborare, deocamdată nu e nimic hotărât. Trebuie s-o antrenez, s-o însoţesc la un turneu ca să vedem dacă asta poate funcţiona. Avem şansa să putem face asta în linişte, fără grabă. Suntem în faza discuţiilor. Vreau mai întâi s-o antrenez, să vadă metoda mea de lucru, dacă suportă asta, dacă-i place… după aceea s-o însoţesc la un turneu. Deocamdată n-are antrenor, deci e mulţumită! Ar fi o provocare frumoasă, este o jucătoare extraordinară. Dacă nu-i voi fi antrenor, rămânem prieteni„, a spus belgianul.

Simona Halep nu mai colaborează cu australianul Darren Cahill de la sfârșitul anului trecut şi nu a avut antrenor la primul turneu de Grand Șlam din 2019, Australian Open.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite