Simona Halep a anunțat că suferă de hernie de disc. Sportiva a dat asigurări că nu se operează, ci va face exerciții și fizioterapie

2 octombrie 2018, 14:54

Am fost suspusă unui RMN și am aflat că am hernie de disc. Voi vorbi cu medicii zilele următoare, dar  sper să mă întorc în curând pe teren”, a scris Simona Halep în primul mesaj postat  pe Twitter și Facebook, în limba engleză. Sportiva le-a mulțumit fanilor săi pentru mesajele de susținere.

După mesajul care i-a îngrijorat pe fanii din țară, Simona Halep a ținut să le transmită un mesaj în limba română, pe Facebook, în care dă asigurări că, în ciuda diagnosticului, NU se operează. Sportiva le-a mulțumit fanilor pentru grija pe care i-o poartă.

Duminică, la Beijing, Simona Halep a abandonat în meciul cu Ons Jabeur, din primul tur de la China Open. Sportiva s-a retras după primul set, pierdut cu 1-6, din cauza problemelor fizice.

(w400) Simona Hal

„Mă doare și nu m-am putut mișca așa cum trebuie. Sunt foarte îngrijorată în acest moment”,  spunea Simona în conferința de presă de după meci, când a anunțat și că urmează să se întoarcă în țară pentru investigații medicale, inclusiv un RMN.

Săptămâna precedentă, românca fusese învinsă cu scorul de 6-0, 7-5 de Dominika Cibulkova (Slovacia), locul 31 WTA, în turul al doilea al Wuhan Open.

Simona a acuzat atunci dureri la spate şi la coapsa stângă și a solicitat de mai multe ori ajutor medical. A dus, însă, meciul până la final.

În urmă cu câteva luni, presa sportivă din România a relatat o declarație a unuia dintre foștii antrenori ai Simonei Halep, Firicel Tomai, potrivit căruia sportiva trebuia să se opereze în adolescență de hernie de disc, însă ar fi amânat intervenția.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite