Simona Halep a anunțat că încheie colaborarea cu antrenorul Daniel Dobre, alături de care a cucerit trofeul de la Wimbledon

28 noiembrie 2019, 17:43

Simona Halep a postat un mesaj pe rețelele sociale în care i-a mulțumit lui  Daniel Dobre și a lăsat de înțeles că nu este exclusă o colaborare viitoare.

Fostul lider WTA nu a oferit un motiv pentru decizia de a încheia colaborarea cu antrenorul alături de care a cucerit anul acesta trofeul de la Wimbledon.

Daniel, vreau să-ți mulțumesc pentru tot ce-ai făcut pentru mine în acest an. (De fapt, pentru toți anii în care ai fost alături de mine.) Îți mulțumesc pentru munca ta, răbdarea și pentru faptul că ai avut încredere în mine.  Încheiem colaborarea cu un trofeu la Wimbledon și o cu o mare prietenie… N-am fi putut cere mai mult. Îți doresc numai bine și, cine știe, poate viitorul ne rezervă un nou capitol împreună„, a scris Simona Halep, în engleză, pe paginile personale de socializare.

În septembrie, Simona Halep a anunțat că din sezonul viitor va colabora din nou cu antrenorul australian Darren Cahill.

Cahill a fost antrenorul Simonei Halep în perioada 2016-2018. Alături de el, românca  a ajuns numărul 1 mondial și a câștigat trofeul de la Roland Garros.

Simona Halep a câștigat și alte trofee importante alături de Darren Cahill:  Shenzhen și  Montreal în 2018, Madrid în 2017, Madrid, Bucureşti și Montreal în 2016, Indian Wells în 2015.

Cei doi au renunțat la colaborare când Cahill a decis că dorește să petreacă mai mult timp alături de familia sa. Succesorul său a fost antrenorul român Daniel Dobre, cel alături de care  Halep a cucerit trofeul de la Wimbledon.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite