Simona Halep: Succesul apare atunci când ești pregătit și muncești cu pasiune pentru el. Și eu sunt România. La mulți ani, România!

1 decembrie 2017, 17:25

Să ai curaj, să nu renunți nicio clipă la visul tău. Succesul apare atunci când ești pregătit și muncești cu pasiune pentru el. Și eu sunt România. La mulți ani, România!ne transmite Simona Halep de 1 Decembrie.

Cum a fost anul 2017: „Cel mai bun, dar și cel mai greu”.

Cea mai frumoasă zi din 2017:  „Numai o singură zi pot să o numesc cea ma frumoasă din acest an, 7 octombrie, când am devenit numărul 1 mondial. Profesional, e ziua mea de naștere.

Ce nu a reușit să facă în 2017: „Nu am câștigat finala de la Roland Garros. Mi-aș dori să pot să ajung din nou într-o finală de Grand Slam și să spun în practică ceea ce nu am pus în finala de anul acesta.”

Se consideră norocoasă? „Da, sunt foarte norocoasă. Fără noroc, în viață, e greu. Dar norocul ți-l mai și faci, este o vorbă pe care mereu o folosesc.”

Ce-și dorește pentru 2018:”Să am grijă de corpul meu, să am grijă la oboseală, pentru că atunci pot apărea accidentări. Să reușesc să ajung cât mai sus la Grand Slam-uri, să câștig un titlu.

Locul 1 mondial sau un turneu de Grand Slam: „Din punctul meu de vedere nu are treabă Grand  Slam-ul cu locul 1 mondial. Locul 1 mondial înseamnă să fii constant la toate turneele și să ajungi acolo. Grand Slam este să poți să reziști două săptămâni la presiunea aceea, la tot ce se întâmplă (nu sunt ușoare acele două săptămâni) și să prinzi vârf de formă. Bineînțeles, amândouă sunt la fel de importante, iar pentru mine în momentul ăsta este mai important Grand Slam-ul, pentru că am reușit să ajung pe 1. Dar amândouă se combină și sunt frumoase.”

Interviul integral, în secțiunea video.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite